Tehotreeni kotiin!

Aina ei ehdi salille, joten tästä tehokas koko kehon kahvakuulatreeni! Aikaa menee vain 20 min ja voit tehdä treenin kotonasi. Treeni kehittää samalla voimaa, tasapainoa, aerobista kuntoa ja auttaa tietenkin rasvanpolttoon.

Kahvakuulatreeni:

  • 1a. Yhden jalan maastaveto ja kulmasoutu x 3-5
  • 1b. Askelkyykky ja rinnalleveto x 3-5
  • 1c. Pystypunnerrus x 3-5
  • 1d. Etukyykky x 3-5
  • 1f. Yhden käden heilautus x 8-10

Toista sama toiselle puolelle. Tähtää 2-4 kierrokseen.

 

Jos koko kehon toiminnallinen treeni kiinnostaa enemmän, ilmoittaudu mukaan valmennukseen (ptsuvi@outlook.com)! Paikkoja vapaana touko-heinäkuun aikana Ritaharjun ulkoalueilla pidettäviin yksilövalmennuksiin.

Mainokset

Mihin liian tiukka dieetti johtaa?

pexels-photo-366063Jos dieetti on liian tiukka, vaatii se paljon itsekuria. Tämä johtaa lopulta repsahduksiin kaikkien kohdalla. Pelkästään itsekuriin perustuvat dieetit eivät kestä pitkälle, koska sitä ei ole loputtomasti. Jokaisella on tietty määrä itsekuria, jota kuluttaa kaikki päivän aikana tapahtuvat stressaavat asiat. Monet asiat kuluttavat itsekurireserviämme: et räjähdä lapsille ja puolisolle pikkuasioista, teet työpaikalla sinulle osoitetut työt, siivoat kotisi, peset pyykit ja laitat ruuat, käyt salilla. Kaikki tämä vaatii jonkin asteista pinnistelyä, mikä kuluttaa itsekuria ja iltaa tai loppuviikkoa kohden sitä on yhä vähemmän ja vähemmän jäljellä. Koska kukaan ei kestä loputtomiin tiukkoja sääntöjä, johtaa se lopulta dieetin hylkäämiseen, jääkaapin tyhjentämiseen ja vanhoihin tapoihin palaamiseen. Pikakuuri ei ole siis ratkaisu.

Jatka lukemista ”Mihin liian tiukka dieetti johtaa?”

Juhlat + laihdutus – mahdoton yhtälö?

cake-1776661_1920

Kesän tullessa tulee meistä suomalaisistakin sosiaalisempia ja tämä taas tarkoittaa lisääntyviä sosiaalisia tapahtumia, kuten häitä, synttäreitä, kavereiden tapaamista terassilla jne. Juhlahetket kuuluvat luonnollisena osana kaikkien elämään. Edessä on aina lapsen synttärit, kummitytön valmistujaiset tai työpaikan juhlat. Ja näin pitääkin olla, koska juhlien on tarkoitus tuoda iloa elämään, ei stressiä. Jatka lukemista ”Juhlat + laihdutus – mahdoton yhtälö?”

Miksi tapojen muuttaminen on niin vaikeaa?

dsc02306Omien tapojen muuttaminen on tunnetusti hankalaa. Saatat päättää, että tällä viikolla aloitan viimein salilla käymisen tai käyn viisi kertaa viikossa lenkillä. Vähän aikaa se onnistuukin, mutta kuukauden päästä moni huomaa palanneensa vanhoihin kuvioihin takaisin ja uudet tavat ovat jääneet unholaan. Omien tavoitteiden säännöllinen muistuttaminen itselleen on tutkitusti tehokas tapa pysyä paremmin ”ruodussa”. Kun muistutat itsellesi säännöllisesti tavoitteistasi, oli se sitten painonpudotus, terveellisemmät elämäntavat tai liikuntarutiineissa pysyminen, ne pysyvät paremmin mielessäsi ja sinun on helpompi pitää kiinni päätöksistäsi. Jatka lukemista ”Miksi tapojen muuttaminen on niin vaikeaa?”