Tehotreeni kotiin!

Aina ei ehdi salille, joten tästä tehokas koko kehon kahvakuulatreeni! Aikaa menee vain 20 min ja voit tehdä treenin kotonasi. Treeni kehittää samalla voimaa, tasapainoa, aerobista kuntoa ja auttaa tietenkin rasvanpolttoon.

Kahvakuulatreeni:

  • 1a. Yhden jalan maastaveto ja kulmasoutu x 3-5
  • 1b. Askelkyykky ja rinnalleveto x 3-5
  • 1c. Pystypunnerrus x 3-5
  • 1d. Etukyykky x 3-5
  • 1f. Yhden käden heilautus x 8-10

Toista sama toiselle puolelle. Tähtää 2-4 kierrokseen.

Jos koko kehon toiminnallinen treeni kiinnostaa enemmän, ilmoittaudu mukaan pienryhmävalmennukseen (ptsuvi@outlook.com)! Paikkoja vapaana touko-heinäkuun aikana Ritaharjun ulkoalueilla pidettäviin pienryhmävalmennuksiin.

Valmennuksen kesto 3 kk sisältäen treenit kaksi kertaa viikossa, ruokavalio-ohjauksen, kuntotestit ja edistymisen seurannan sekä luvan pitää hauskaa J. Sopii kaikentasoisille, koska liikkeet voi sovittaa omaan kuntotasoon sopivaksi. Hinta 149e/kk.

Lisätietoa https://ptsuvi.com/ajankohtaista/